
1o.oo2 grunde til at koge porresuppe
27. september 2010 - kl. 0:11 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
I lørdags købte Hugo Rechnagel, på Sæby torv, porrer af Kirsten og Jørgen Vestergaard, fra Sæby Y´s Men´s Club.
Der er heldigvis mange der finder vej på torvet og køber Y´s Mens porrer. Som de foregående år, er der også i år dyrket mindst 10.000 stk., som er klar til salg.
Grund nr. 10.001 til at købe porrer og lave suppe er, at ud over at de 10.000 velsmagende porrer findes, går overskuddet af hver solgt porre til ungdomsarbejde og humanitære formål.
Grund nr. 10.002 kunne være en velsmagende porresuppe som du her får opskriften på.
Velbekomme
Sæby Y´s Men´s Club
Porrer/gulerodssuppe.
Til 4 personer.
2 – 3 porrer
4 store gulerødder – rives
2 – 3 kartofler i tern
1 stort løg
1 liter grøntsags- eller hønsebouillon
1 pk. Pikant ost
Salt og peber
Grøntsagerne svitses i gryden.
Bouillon hældes over.
Koges ca. 15 min.
Ost kommes i.
Koges til osten er smeltet (ca. 15 min.)
Serveres med flutes eller toastbrød og lidt creme fraiche, velbekomme.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af '1o.oo2 grunde til at koge porresuppe' til en bekendt