1o.oo2 grunde til at koge porresuppe

1o.oo2 grunde til at koge porresuppe

27. september 2010 - kl. 0:11 - af

I lørdags købte Hugo Rechnagel, på Sæby torv, porrer af Kirsten og Jørgen Vestergaard, fra Sæby Y´s Men´s Club.

Der er heldigvis mange der finder vej på torvet og køber Y´s Mens porrer. Som de foregående år, er der også i år dyrket mindst 10.000 stk., som er klar til salg.

Grund nr. 10.001 til at købe porrer og lave suppe er, at ud over at de 10.000 velsmagende porrer findes, går overskuddet af hver solgt porre til ungdomsarbejde og humanitære formål.

Grund nr. 10.002 kunne være en velsmagende porresuppe som du her får opskriften på.

Velbekomme

Sæby Y´s Men´s Club


Porrer/gulerodssuppe
.

Til 4 personer.

2 – 3 porrer

4 store gulerødder – rives

2 – 3 kartofler i tern

1 stort løg

1 liter grøntsags- eller hønsebouillon

1 pk. Pikant ost

Salt og peber

Grøntsagerne svitses i gryden.

Bouillon hældes over.

Koges ca. 15 min.

Ost kommes i.

Koges til osten er smeltet (ca. 15 min.)
Serveres med flutes eller toastbrød og lidt creme fraiche, velbekomme.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1o.oo2 grunde til at koge porresuppe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger