Nellemanns Fond har fået nyt bestyrelsesmedlem

Nellemanns Fond har fået nyt bestyrelsesmedlem

26. september 2010 - kl. 2:26 - af

Ole Rørbæk Jensen – medlem af Socialdemokraterne –  er nyt medlem i Nellemanns Fond. Han er en mand, der brænder for sagen og for Sæby, og det har man fra N. Nellemands Fond lagt stor vægt på. Det var borgmester Lars Møller, der foreslog Ole Rørbæk Jensen, hvilket der ikke var hel enighed om, da Brian Petersen (SF) i byrådet gjorde opmærksom på, at nogen kunne havde valgt at pege på en anden, hvis man var taget med i udvælgelsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nellemanns Fond har fået nyt bestyrelsesmedlem ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER