Click holder lukket og tar på messe i Köln

Click holder lukket og tar på messe i Köln

23. september 2010 - kl. 0:26 - af

Hvis du skulle have planlagt et besøg hos den lokale fotohandler, fredag eller lørdag, kommer du til at gå forgæves. Butikken holder nemlig lukket, da alle er i Köln til fotomesse. Dette er for at blive opdateret med de seneste nyheder, og for at se hvad der kommer til at røre sig inden for fotobranchen i nærmeste fremtid, så alle i Sæby kan få glæde af vores opdateret viden.
Butikken holder åben igen fra mandag kl. 9.30, og skulle nogen i mellemtiden brænde for at indleverer billeder til fremkaldelse, er dette muligt på hjemmeside www.click.dk, hvor man med ”mit billedarkiv” kan bestille print i alle størrelser og kvaliteter. Hvis man vælger denne løsning, kan man i ro og mag sidde hjemme i sofaen, og udvælge de billeder der skal printes og yder mere spare penge i opstartsgebyr. En anden fordel er, at man også med denne løsning kan bestille andre fotoprodukter, såsom tryk på krus, T-shirt, lave fotobøger og sidst men ikke mindst dele billeder med andre via dette fantastiske program, der i øvrigt er helt gratis. Hvis du ikke helt har styr på, hvordan man henter programmet fra nettet, kan det afhentes i butikken fra mandag kl. 9.30 og naturligvis uden beregning.
Vi håber på kundernes forståelse og glæder os til at dele ud af vores nye viden slutter Henrik Christensen fra Click, Vestergade 20 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Click holder lukket og tar på messe i Köln ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER