Endnu en succesoplevelse i Nellemanns Have

Endnu en succesoplevelse i Nellemanns Have

20. september 2010 - kl. 0:03 - af

Trods dårligt føre og ustadigt vejr, lykkedes det tømrere og Ole Bering at få placeret det længe ventede madpakkehus i Nellemans Have. Torsdag ankom delene til madpakkehuset, og allerede fredag kunne taget ligges på huset igen, så nu er det kun det smattede og ufremkommelige terræn, der afholder huset fra at få en egentlig indvielse. Huset stammer fra et andet sted i byen, og skulle bare have været revet ned og smidt væk, men heldigvis lykkedes det folk fra Nellemanns Haves Venner at få en aftale i stand, der sikre husets fremtid i haven, til gavn for de mange institutioner og skoler der flittigt besøger haven om sommeren. Som en af de mange frivillige begejstret udtalte: “Det er en stor dag for Nellemanns Haves Venner. Vi har længe ønsket os et madpakkehus”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en succesoplevelse i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER