Dybvad er klar til Erhvervs-messen den 25-26. september

Dybvad er klar til Erhvervs-messen den 25-26. september

20. september 2010 - kl. 6:44 - af

Dybvad Boldklub er i fuld gang med de sidste forberedelser inden Dybvad Erhvervsmesse starter i næste weekend.

Der er nu fundet en del frivillige til at hjælpe med bl.a. at bemande cafeteria, tombola, messeskjul m.v. og allerede fra tirsdag går det så løs med opstilling og maling af stande m.v., som skal være klar til fredag, hvor de forskellige udstillere rykker ind med deres ting.

Alle stande er solgt, så der bliver fuldt hus og masser at se på, når messen åbner op lørdag den 25. september kl. 13.00. Der har været stor opbakning fra lokale virksomheder, butikker og foreninger, så der kan findes alt fra biler, møbler/tæpper, radio/tv, maskiner/værktøj, glas, pynteting, wellness, frisør, kosmetolog til lokale foreninger, så der skal nok blive noget at se på.

Begge dage byder på modeshow, hvor der vil blive vist flot modetøj fra nogle af udstillerne.

I forbindelse med messen bliver der afholdt et MGP, hvor unge under 16 år kan blive stjerne for en weekend. Der er mulighed for at optræde både med playback og singback. Der er tilmeldt 5 hold med unge piger og drenge fra oplandet, som optræder med forskellige sange og nogle medbringer endda egne instrumenter. Nogle af deltagerne er gengangere fra sidste gang der blev holdt messe, så måske har de fået smag for at stå på de skrå brædder. Alle deltagere har mulighed for at få sat hår inden deres optræden, så det skal nok blive nogle flotte sangstjerner vi får at se.

MGP´et afvikles lørdag eftermiddag og et par dommere fra Sæby vil så vurdere, hvilke 3 hold der skal gå videre til finalen, som afholdes søndag, hvor de 3 bedste hold skal optræde igen. Der er flotte præmier til 1. og 2. pladsen. Vi håber at mange tilskuere vil finde vej til messen for at heppe på netop deres favorit blandt de optrædende.

Søndag er der så stort gratis sildebord, hvor der traditionen tro plejer at være fuldt hus ved bordene.

Det er lykkedes Dybvad Boldklub at få fat i Jette Torp med band, som går på scenen 2 gange i løbet af søndagen. Jette Torp beskrives som en af Danmarks få kvindelige entertainere med en fantastisk stemme og personlig udstråling. Samtidig har hun en smittende energi og engagement når hun går på scenen.

I løbet af messen vil der flere gange være udtrækning af gaver på indgangsbilletterne, som er sponsoreret af udstillerne. Samtidig er der en konkurrence på indgangsbilletterne, og hovedgevinsten hertil trækkes også om søndagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad er klar til Erhvervs-messen den 25-26. september' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER