Danske Bank åbner for tjek af bankkontoen på mobilen

Danske Bank åbner for tjek af bankkontoen på mobilen

17. september 2010 - kl. 0:31 - af

Fra i dag kan du tjekke din bankkonto eller overføre penge direkte på mobilen. Danske Bank er den første bank, der åbner op for en række nye muligheder til smartphones – for at gøre det nemmere og mere fleksibelt at ordne bankforretninger på farten.
”De fleste af hos har for det meste mobilen lige ved hånden. Derfor sætter vi vores nye mobilbank i søen. En stor del af vores kunder benytter i dag netbank, og derfor regner vi med, at mange daglige bankforretninger i fremtiden flytter over på mobilen”, siger Jens Ole Christensen, filialdirektør, Danske Bank Skagen Afdeling.
“Med få fingertryk på en smartphone kan man fra i dag få adgang til sin bankkonto, se sin saldo, seneste posteringer eller overføre penge, uanset om man sidder hjemme foran tv’et lørdag aften eller venter på bussen. Man kan også få vist vej til den nærmeste hæveautomat eller filial ved hjælp af GPS-navigation eller få adgang til en opdateret valutaberegner på ferien”.

Stor interesse i Nordjylland
Op mod halvdelen af alle nordjyderne vil gerne kunne udføre forskellige bankforretninger fra mobilen. Det viser en helt ny undersøgelse fra analysevirksomheden YouGov Zapera, der stiller skarpt på danskernes mobilvaner. Ifølge undersøgelsen er det især de mere enkle bankydelser, som nordjyderne efterspørger på mobilen. At kunne se sin saldo, overføre penge og betale sine regninger ligger for eksempel højest på listen over favoritfunktioner. Derimod er det mindre væsentligt for nordjyderne at have adgang til låneansøgninger og handel med værdipapirer på mobilen.
”Det er naturligt, at de fleste fortsat foretrækker at komme en tur i banken, når det gælder de mere komplekse bankforretninger som lån og værdipapirhandel. Her kan vi tilbyde den nødvendige service og rådgivning”, siger Jens Ole Christensen. Han tilføjer, at de nye mobile services er en vigtig udbygning af bankens kundeservicestrategi, som skal gøre dagligøkonomien lettere og hurtigere – uanset tid og sted.
”Og det kan altså nu være på mobilen eller på vores døgnåbne telefonlinje, i netbanken eller i en af vores mere end 300 filialer”, siger Jens Ole Christensen.

Fakta:
Nordjydernes favoritfunktioner ser således ud:
• 44 procent vil kunne se, hvor mange penge der står på deres bankkonto
• 32 procent vil kunne overføre penge til andre konti
• 23 procent vil kunne se de seneste posteringer
• 23 procent vil kunne betale deres regninger

Om Danske Banks mobilbank
Fra i dag har brugere af Apples iPhone adgang til Danske Banks mobilbank. For at benytte Danske Banks mobilbank skal man være kunde i Danske Bank og have netbank samt en NemID-kode. Det er gratis at downloade og benytte programmet, som gør det muligt at gå i banken på mobilen. Du kan hente programmet i App Store i iTunes: www.apple.com/dk/itunes/.
Senere på året er den nye service også tilgængelig til Smartphones baseret på Googles Android-platform. Andre mobiltelefonbrugere kan benytte Danske Banks almindelige internetbaserede mobilbank: https://www-2.danskebank.dk/link/3gmobilbank

Om undersøgelsen
1.008 personer i alderen 18-74 år har deltaget i analysefirmaet YouGov Zaperas undersøgelse.
Læs mere om den mobile netbank: http://www.danskebank.dk/da-dk/Privat/Netbank/Mobile-tjenester/Pages/Mobilbank-app.aspx

Mobilbank
Den nye mobilbank gør det nemmere at håndtere en række dagligdags bankforretninger helt uafhængig af tid og sted. Med få fingertryk på din smartphone kan du for eksempel:
• Se hvor mange penge, du har på din bankkonto
• Se de seneste posteringer
• Overføre penge til egne og andres konti

Herudover kan alle:

• Få vist vej til nærmeste bankfilial eller hæveautomat ved hjælp af GPS-navigation og Google Maps
• Få adgang til en opdateret valutaliste og valutaberegner
• Tage direkte kontakt til banken, book et møde, spære sit kreditkort mv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danske Bank åbner for tjek af bankkontoen på mobilen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER