Tyvekoster fra Torvets Ure og Optik fundet

Tyvekoster fra Torvets Ure og Optik fundet

16. september 2010 - kl. 15:25 - af

Tyven, der natten mellem mandag og tirsdag smadrede montre i Torvets Ure og Optik, og derefter kom af sted med forretningens ”natudstilling”, er nu tilbage i fængsel, hvor han i øvrigt lige var kommet fra. Det drejer sig om en 31 årig frederikshavner, der i forvejen er godt kendt af politiet. Manden blev afsløret, da han var impliceret i et færselsuheld i Frederikshavn tirsdag morgen, hvor politiet fandt tyvekosterne, der stammede fra indbruddet. Manden nægtede sig skyldig, men blev alligevel fængslet efter han var blevet fremstillet i retten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyvekoster fra Torvets Ure og Optik fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER