Foredrag i Karup Borgerhus den 27. september

Foredrag i Karup Borgerhus den 27. september

15. september 2010 - kl. 0:06 - af

Mandag, den 27.09.2010 kl. 19.30 i Karup Borgerhus – kom og hør Erik Ivanoff Nielsens spændende fortælling om hans fire år lange tur ned i gennem Europa med hestevogn. Entre: kr. 50,- incl. kaffe med brød.
Alle er meget velkomne.
Karup Borgerhus ligger på Krættrupvej, Karup by, 9300 Sæby

Arr.: Karup Borgerforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag i Karup Borgerhus den 27. september' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER