Havens Dag hos Ulla og Jens Mortensen på Milbak

Havens Dag hos Ulla og Jens Mortensen på Milbak

13. september 2010 - kl. 0:07 - af

Søndag den 12. september afholdt Dybvad-Dronninglund havekreds åben have på Milbak, Håndsbækvej 62 mellem Brønden og Dronninglund hos Ulla og Jens Mortensen.

Det blev en forrygende dag med godt vejr og mellem 500-700 besøgende, fortæller Ulla og Jens Mortensen.

Der var besøg af Honningbilen, bistader med levende bier og smagsprøver på den dejlige honning. Der ud over kunne man se glaskunst og opleve “stenmanden”, og se hvordan der kan slibes i sten, og hvad der kan komme ud af det. Samtidig kunne man opleve i hundrevis af Geoginer stå i fuld flor – det i sig selv må da have været en dejlig oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havens Dag hos Ulla og Jens Mortensen på Milbak ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER