6,4 mio. skridt under Stafet for Livet

6,4 mio. skridt under Stafet for Livet

13. september 2010 - kl. 0:27 - af

Under Stafet for Livet på Knivholt i weekenden blev der gået 6.438.117 skridt af de 19 hold, som var tilmeldt stafetten. Og det er ganske vist, for de er registreret elektronisk af Frisko.dk, som har adresse samme sted. Desuden er der kørt 2.576 km på bodi-bikes i spinningsrummet!

Hvor mange kilo de ca. 200 deltagere har tabt ved samme lejlighed, er ikke registreret, men det kan være ikke så få. Alene det vindende hold ”Run 4 Camilla” gik/løb tilsammen 386 km!

Mange mennesker besøgte arrangementet – og gik nogle omgange på ruten. Manden, der satte det hele i gang, fhv. chefpolitiinsp. Per Larsen løb selv 10 omgange, inden han og hustruen vendte næsen mod København, hvor Per Larsen skulle løbe en  maraton søndag morgen!

Arrangørerne regner med at slå sidste års overskud på 128.000 kr. med ca. ti pct.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '6,4 mio. skridt under Stafet for Livet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER