Viljen til at ville! – hos Mogens Brag

Viljen til at ville! – hos Mogens Brag

9. september 2010 - kl. 0:51 - af

Mandag afholdte Albæk Venstre en foredrags- og debataften med fokus på lokal udvikling på Vestergård i Sørå hos formand Mogens Brag.
Aftenen betegnes som særdeles vellykket idet der mødte 86 mennesker – fuld hus – til oplæg fra OL-guldvinder Karen Brødsgård og Jazzy days-ankermand Thomas Østergård. Et par veloplagte oplægsholdere kom vidt omkring og de to Ol-guldmedaljer gik laden rundt med anerkendende nik til følge.
Efterfølgende var der en livlig debat om lokale udviklingsmuligheder med forskellige input.

Grænsen var nået.

Vestergård i Sørå er netop den sidste ejendom i Frederikshavn kommune og ligger lige op ad kommunegrænsen til Brønderslev kommune. Derfor henvendte arrangementet sig også til lokalområderne i begge kommuner og lysten til og interessen for et samarbejde over kommunegrænsen var bestemt til at spore. Således havde bl.a Dronninglund turistforening henlagt deres bestyrelsesmøde til Vestergård for netop at deltage i aftenen.

Perspektiver

Perspektiverne i et samarbejde landsbyer og landområder imellem er store – i den sammenhæng bør kommunegrænser ikke være en uoverstigelig forhindring. Jeg så gerne, at man i et fremtidigt landsbyfællesskab fik synliggjort og markedsført de tilbud, aktiviteter og muligheder et område byder på. Efter devisen ”mange bække små…” tror jeg, man ville være i stand til at tegne et slagkraftigt billede af sydøstvendsyssel som et attraktivt bosætningsområde såvel som et turistområde. Fakta er at der i denne del af Vendsyssel er mange herlighedsværdier uden at disse er kommercialliseret til ukendelighed. Autencitet og ægthed vil kunne spores og genkendes i mange af de ting der foregår i dette område og markedsført og videreudviklet i respekt for oprindeligheden, tror jeg på det skabe den fornyede udvikling der er behov for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Viljen til at ville! - hos Mogens Brag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger