Åbent hus under temaet “lidt mere af det hele”

Åbent hus under temaet “lidt mere af det hele”

9. september 2010 - kl. 9:24 - af

Frederikshavn Boligforening deltager i kampagnen “Åbent Hus”, som mange almene boligforeninger gennemfører sammen med Boligselskabernes Landsforening i den kommende weekend, 11. og 12. september, 2010

For at give gæster grundlag for at se “ægtheden” i at bo til leje, har vi være så heldige, at en del af vore beboere har indvilget i at vise netop deres lejlighed frem. Det giver i vore øjne langt bedre mulighed for at vurdere livet i både boligen og i afdeling.

De enkelte boliger er åbne 1 time. Lejer er til stede, og vil gerne fortælle om afdelingen. En af vore udlejningsmedarbejdere vil også være til stede, mest for at svare på generelle og praktiske spørgsmål.

Liste over de enkelte boliger, kan ses på hjemmesiden www.frederikshavnboligforening.dk eller herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER