Flere hospicepladser i Frederikshavn

Flere hospicepladser i Frederikshavn

8. september 2010 - kl. 10:55 - af

Mellem alle regionsrådets partier er der indgået forlig om næste års budget. I forliget indgår at Hospice Vendsyssel i Frederikshavn udvides fra nuværende 6 pladser til 12 pladser fra 2012.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen der også er bestyrelsesmedlem i Hospice Vendsyssel glæder sig over at det lykkedes at få udvidet Hospice med 3 pladser.

Lige nu sker der meget glædeligt omkring Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Efter lang tids usikkerhed begynder vi nu at bygge et nyt hospice på Suderbovej i Frederikshavn. Det skal efter planen være færdig til indflytning foråret 2012 siger Finn Jakobsen. Lad os glæde os over at Regionsrådet på trods af vanskelige økonomiske tider nu har besluttet at der ud over de 6 planlagte pladser yderligere skal bygges 3 pladser. Det er et stort skridt i den rigtige retning mod et hospice med de 12 pladser, der har været ønske om. Så jeg er en glad mand slutter Finn Jakobsen.

Allerede i næste uge er Finn Jakobsen med til i regionens forretningsudvalg at give de sidste tilladelser til at byggeriet på Suderbovej kan gå i gang. Med udvidelsen af pladser skal der nu forhandles mellem regionen og Hospicebestyrelsen om hvorledes de nye pladser kan indpasse i det allerede planlagte byggeri.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere hospicepladser i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger