Brand ved landejendom i Volstrup

Brand ved landejendom i Volstrup

6. september 2010 - kl. 17:36 - af

Falck’s brandfolk fra Sæby, er for kort tid siden kørt til brand på Langagergård, Volstrupvej i Volstrup. Meldingen lyder på ild i landbrugsmaskine, og der er sendt et slukningstog til stedet. Umiddelbart er der ikke fare for spredning og folkene på stedet har forsøgt at holde ilden nede med eget brandmateriel.  Alt tyder på ilden er brudt ud i forbindelse med årets høst.

Ilden var hurtigt under kontrol og brandfolkene kunne returnerer lige efter spisetid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand ved landejendom i Volstrup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER