Kunstnere fra Frederikshavn deltog i kunst-event i Tranås

Kunstnere fra Frederikshavn deltog i kunst-event i Tranås

5. september 2010 - kl. 0:57 - af

Tre lokale kunstnere repræsenterede Frederikshavn Kommune i vores svenske venskabsby Tranås sidste weekend.

Glaskunstneren Leni Bille og billedkunstnerne Lene Palm Larsen og Kristen Brøndum udstillede en samling af deres værker i den befærdede gågade i hjertet af Tranås. Sammen med flere end hundrede andre kunstnere var de tre kvinder inviteret til at repræsentere Frederikshavn Kommune ved en stor udendørs kunst-event ”konstråkan”, som hver år tiltrækker tusinder af besøgende.

På billedet ses glaskunstner Leni Bille og billedkunstner Lene Palm Larsen.

Yderligere oplysninger:

www.konstrakan.se

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstnere fra Frederikshavn deltog i kunst-event i Tranås' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER