Hot navn skyder efteråret igang på Down Town i Sæby

Hot navn skyder efteråret igang på Down Town i Sæby

30. august 2010 - kl. 0:04 - af

Intet andet end talent afspejler den 18 årige hitmager – Cami L.

Født i 1992, opvokset i Haderslev i en solid jysk familie, med to større halvsøskende. Cami L startede tidligt i skolen i 1997 – 5 år gammel. Cami L begyndte allerede at træne, og gå til dans som 3 årig, hvor hun fik de første trin ind på rutinen.

De første klassiske dansetrin var knap overstået, før nye og større udfordinger bød sig. Hendes store talent for dans, sikrede hende i 2002 en plads på det kendte Legoland Show Academy, som var et samarbejde mellem TG Management og Legoland i Billund. Cami L fik omgående manifesteret sin interesse og lyst til at stå på en scene. Her fik hun også mange kreative venner, som hun fortsatte at optræde med, blandt andet optrådte hun i TV2 programmet, Scenen Er Din i kategorien “Dans” i 2007 med vennen Kim Ace Nielsen, hvor de dansede sig frem til finalen.

“Familiens støtte har gjort, at jeg altid har kunnet koncentrere mig om det jeg elsker allermest i Verden – Sang og dans, og stå foran et publikum på en scene”.

I 2007 tog Cami L udfordringen op fra sine venner, og kom ind i tv-programmet So You Think You Can Dance – Scandinavia, efterfølgende optrådte hun på turne´er i Japan og Belgien.

“Betydningen af at stå på en scene gik op for mig – siden har jeg bare været hooked!”

Cami L studerede hos nogle af Danmarks bedste koreografer, hvor hun tilegnede sig en rutine og erfaring som overraskede mange. Udover sit store dansetalent besidder Cami L en ligeså overbevisende stemme og de to ting fandt hun hurtigt ud af skulle kombineres.

“Jeg vil synge og danse mere end noget andet i denne Verden”

I 2008 deltog Cami L i en casting, hvor produceren Mich Holmberg hørte hende synge Michael Jackson´s, Black or White, hvilket blæste alle tilstedeværende omkuld. Dette ledte til et tæt samarbejde hvor de i studiet co-writede mange tracks sammen, som skulle udgives på singler senere i 2010. I forbindelse med det meget overraskende dødsfald af hendes store idol, Michael Jackson, faldt det hurtigt naturligt at de på trods af deres egne sange og produktioner, skulle udgive en hyldest til den største af hendes inspirationskilder. Cami L & Mich Holmberg indspillede derefter Black or White i en nyere udgave, og fik dermed lov at give kongen af popmusikken en tanke. Tracket var aldrig tiltænkt at skulle udgives til det store plademarked, men uden videre lå det alligevel i rotation over mange udenlandske artister såsom Black Eyed Peas mfl. Det nåede endda helt til den store engelske pop-station ExpressFM, og startede sin rotation der.

Med de mange tracks parate i baglommen, er Cami L nu igang med at færdiggøre videoen til den første single i rækken; “Hvad Jeg Kan Ta´” , hvor der også bliver produceret musikvideo til.
Der er god grund til at styrke sine forventninger til Cami L i fremtiden, som vil byde på en artist man kan følge helt fra ingenting, og måske frem til det Internationale marked.

For Cami L, er en succes; når man er omgivet af dygtige mennesker der har hjerte og power nok til at få tingene til at rykke kunstnerisk, resten er bare en leg. Cami L forventes at ta hvad hun vil ha´- og hun vil ha det sjovt. Dermed ingen tvivl om at hun vil være at opleve sommeren over i hele landet.

Cami L kan opleves på Discotek Down Town i Sæby på lørdag. Billetter kan købes i døren, eller i forsalg hos Click, pris 60 kr. (Aldersgrænse 16 år)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hot navn skyder efteråret igang på Down Town i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER