Stor atletiksucces i Vejle for SIK 80

Stor atletiksucces i Vejle for SIK 80

22. august 2010 - kl. 15:17 - af

SIK 80 atletik havde 17 atleter på udvalgt nordjydsk hold til regionsfinalen. Vejle stadion var rammen om årets regionsfinale for Jylland og Fyn. Efter fælles indmarch gik det løs i alle atletikkens dicipliner. Sæbys unge markerede sig godt på alle de fire nordjydske hold. Dog var det pigeholdet 10-11 år som vandt guld. De andre tre hold fik sølv og bronze. Mest spændende var det med pigeholdet 12-13 år. De lå til guld inden stafetløbet, men pgra. Langsomme skifter blev det til nordjydsk sølv.
Mange af vore atleter satte personlig rekord ved stævnet og havde topplaceringer.
Alle Sæbys atleter kom hjem med medaljer, så jublen ville næsten ingen ende tage da det ene efter det andet hold blev kaldt til præmieskamlerne.
SIK 80 vil gerne stå som arrangør af stævnet, når det bliver Nordjyllands tur til at arrangere igen. Sæby Atletikstadion mangler at få renoveret det ene højdespringsområde inden da.
De udtagne fra Sæby var:Daniel Bobruk, Jeppe Isaksen, Anne farum, Janni Kristensen, Louise Østergaard, Signe Krogh, Anne Petersen,Sara Green, Sara Vanggaard, Rikke Elversøe, Amanda kalhøj,Tobias Krogh, Benjamin Nørgaard, Casper Røntved, Thor Kroll Storgaard, Tinni Freyr.

Atletiktræningen starter i Sæby Fritidscenter i uge 37, oplyser trænerne i SIK 80 afslutningsvis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor atletiksucces i Vejle for SIK 80' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER