Så oprandt fusionsdagen endelig!…

Så oprandt fusionsdagen endelig!…

16. august 2010 - kl. 0:03 - af

Fredag den 13. august 2010 kunne elever, personale og bestyrelse på den nye Hørby-Dybvad Skole langt om længe markere dén dag, der er blevet arbejdet hen mod i mere end to år; nemlig fusionen mellem Hørby Skole og Dybvad Skole.

Den officielle fusion fandt sted i skolernes sommerferie, den 1. august, og festlighederne blev derfor henlagt til fredag i årets første skoleuge. Klokken 10 mødtes alle elever således på den gamle Østre Skole i Dybvad for at lytte til taler af skoleleder Sysse Jørgensen og bestyrelsesformand Lisbeth Erlandsen – hvorefter de godt 340 elever og 30 lærere i samlet flok bevægede sig mod Dybvad Hallen og resten af dagens program.

Blandt indslagene her var optræden af de yngste elevers store kor, indstudering af ny skoledans, kæmpekagemand fra Hørby Bageri, tale ved skolechef Arthur Corneliussen, samt opsendelse af heliumballoner, hvori hver elev i ugen forinden havde lagt en lille seddel med et personligt ønske for den nye skole. Dagens arrangement sluttede med fotografering i skolegården – for første gang med alle elever samlet på ét sted.


I Dybvad Hallen blev skolens nye sang med titlen “En skole for livet” desuden præsenteret og indøvet. Teksten til skolesangen er sammensat af ord og sætninger fra en række elev-forslag, mens den nye melodi er skrevet af Hans Bilde, Hørby. Sangen vil senere blive indspillet og lagt ud på skolens hjemmeside, hvor der i øvrigt kan ses mange flere billeder fra dagens festligheder.

Efter fusionsarrangementet i Dybvad mødtes den nye skoles personale og bestyrelsesmedlemmer til fællesspisning på den nyrenoverede afdeling i Hørby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så oprandt fusionsdagen endelig!...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER