Toppen af Danmark er størst på internettet

Toppen af Danmark er størst på internettet

13. august 2010 - kl. 14:22 - af

Med hjemmesiden www.lysetsland.dk er Toppen af Danmark den klart mest besøgte turistdestination i Danmark på internettet i juli måned.

Lysetsland.dk er en af landets tre mest sete turismehjemmesider. Ifølge VisitDenmark, der laver statistik over hjemmesider tilknyttet deres egen webløsning, er www.lysetsland.dk i sommermånederne den absolut mest populære turismeside. Efter sommerferien kan Toppen af Danmark nu konstatere, at turistdestinationen igen i år har den bedst besøgte danske turismehjemmeside i juli måned med knapt 100.000 besøgende og 462.000 sidevisninger, hvilket er ca. en tredjedel flere besøgende end den næstbedst besøgte destination.

Med opbygningen af hjemmesiden i en samlet portal og det decentrale samarbejde i Toppen af Danmark skabes en god synergi mellem de lokale områder, der er medvirkende til det høje besøgstal og er en styrke i markedsføringen af området.

Yderligere oplysninger fås hos formanden for Toppen af Danmarks ”it-udvalg”, Turistchef Claus Brøndum, Lønstrup Turistbureau, tlf. 96 25 22 20.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toppen af Danmark er størst på internettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger