Toppen af Danmark er størst på internettet

Toppen af Danmark er størst på internettet

13. august 2010 - kl. 14:22 - af

Med hjemmesiden www.lysetsland.dk er Toppen af Danmark den klart mest besøgte turistdestination i Danmark på internettet i juli måned.

Lysetsland.dk er en af landets tre mest sete turismehjemmesider. Ifølge VisitDenmark, der laver statistik over hjemmesider tilknyttet deres egen webløsning, er www.lysetsland.dk i sommermånederne den absolut mest populære turismeside. Efter sommerferien kan Toppen af Danmark nu konstatere, at turistdestinationen igen i år har den bedst besøgte danske turismehjemmeside i juli måned med knapt 100.000 besøgende og 462.000 sidevisninger, hvilket er ca. en tredjedel flere besøgende end den næstbedst besøgte destination.

Med opbygningen af hjemmesiden i en samlet portal og det decentrale samarbejde i Toppen af Danmark skabes en god synergi mellem de lokale områder, der er medvirkende til det høje besøgstal og er en styrke i markedsføringen af området.

Yderligere oplysninger fås hos formanden for Toppen af Danmarks ”it-udvalg”, Turistchef Claus Brøndum, Lønstrup Turistbureau, tlf. 96 25 22 20.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toppen af Danmark er størst på internettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER