Den 20-årige motorcyklist fra Sæby bisættes fredag

Den 20-årige motorcyklist fra Sæby bisættes fredag

10. august 2010 - kl. 12:18 - af

Den kun 20-årige Casper Rohde Olsen, der under tragiske omstændigheder omkom ved en ulykke på motorcykel i lørdags på Rimmens Alle i Frederikshavn, bisættes på fredag fra Sæby Kirke kl. 11, oplyser de pårørende.
Casper’s facebook profil har siden ulykken været flittigt besøgt af de mange venner, bekendt og familie, som alle har ønsket at sende en sidste hilsen til Casper. Mange har udtrykt deres sorg og frustration over at have mistet en super kammerat, en god ven eller et familiemedlem i så ung en alder.
Der er også mange, der har lagt vejen forbi det sted i Frederikshavn, hvor ulykken skete, for at lægge en buket eller måske bare for at forsøge at forstå, hvad der egentlig skete i lørdags.

Æret være Caspers minde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den 20-årige motorcyklist fra Sæby bisættes fredag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER