Så er legeredskaberne tilbage på Nytorv

Så er legeredskaberne tilbage på Nytorv

29. juli 2010 - kl. 15:37 - af

Mange børn og barnlige sjæle har måske savnet legeredskaberne, som sidste sommer var stillet an på Nytorv i Sæby. Årsagen til de først er kommet op nu er den, at kommunen, som de fleste nok har lagt mærke til, har renoveret området omkring Nytorv, så der nu er plads til både legeredskaber og skakspil.
Legeredskaberne har overvintret i kælderen under Turistbureauet, og det er endnu uvist om de skal tilbage i kælderen næste vinter, eller om de kan blive stående, oplyser Helle Nielsen, formand for Handelsstandsforeningen. En ting er sikkert, de er ikke lige sådan at flytte med, og det gav de deltagende i opstilling sved på panden, at flytte dem ud af kælderen under Turistbureauet. Men hvad gør man ikke for børnene.
Slagter Klaus Kjærgaard, har som plaster på såret for anstrengelserne, inviteret til grill for de deltagende, da det ikke var muligt for slagteren selv at være tilstede. Vi skulle hilse og sige tak for invitationen!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er legeredskaberne tilbage på Nytorv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER