Se resultatet af COWI’s byanalyse her

Se resultatet af COWI’s byanalyse her

27. juli 2010 - kl. 14:32 - af

Som tidligere omtalt har COWI udarbejdet byanalyse for Skagen, Frederikshavn og Sæby, læs forudsætningerne for analysen herunder og rapporten i dens helhed.

Erhvervs- og Turismeudvalget bevilgede i oktober 2008 penge til Turist- og Handelsstandsforeningerne i henholdsvis Skagen, Frederikshavn og Sæby til gennemførelse af en sammenhængende analyse af byernes indkøbs- og kundemønstre.

Undersøgelsen har været gennemført af COWI A/S i samarbejde med Frederikshavn Kommune, Frederikshavn Turistforening, Handels- og virksomhedsforeningen Frederik, Sæby Handelsstandsforening, Sæby Turistforening, Skagen Turistforening og Skagen Handelsstandsforening gennem hele 2009.

Nu har Turist- og Handelsstandsforeningerne færdiggjort selve analysen med den endelige rapport fra COWI.

Rapportens forskellige vurderinger skal selvfølgelig ses i forhold til, hvort stort datamaterialet for de enkelte vurderinger har været, men den giver i sin helhed et godt udgangspunkt for en videre diskussion og vurdering i branchen.

Al henvendelse vedrørende kommenteringer, vurderinger og fortolkninger skal ske til de lokale Turist- og Handelsstandsforeninger.

Rapporten kan hentes her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Se resultatet af COWI's byanalyse her' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER