Dybvad melder klar til Open Air 2010

Dybvad melder klar til Open Air 2010

25. juli 2010 - kl. 12:47 - af

Godt halvanden uge før det for alvor går løs med den sjette udgave af Dybvad Open Air, kan arrangørerne så småt melde klar til fest: De over 150 frivillige hjælpere er fundet, billetsalget kører fortsat, og i de kommende dage begynder de mange maskiner og lastbiler at gøre Søparken klar til den store begivenhed, der finder sted lørdag den 7. august fra kl. 12.00 til 24.00.

Over én kilometer festivalhegn bliver kørt i stilling til at afgrænse dén plads, som skal være baggrunden for de seks koncerter med henholdsvis SixPack (kl. 12.00), Bamses Venner (kl. 14.00), Henning Stærk (kl. 16.00), Østre Gasværk (kl. 18.00), Die Herren (kl. 20.00) samt Shakin’ Stevens kl. 22.00. Dermed bliver det ét af 80’ernes og 90’ernes største popidoler, der efter dagens 10 timers musikalske topunderholdning får lov til at sætte et festligt punktum for den sjette Open Air koncert i Dybvad.

”Shaky’s” største hits inkluderer ørehængere som ”Marie, Marie”, ”Oh, Julie”, ”You Drive Me Crazy” og ”Cry Just A Little Bit” samt naturligvis juleklassikeren ”Merry Christmas Everyone”. Hans seneste opsamling Collectable fra 2004 solgte 40.000 eksemplarer herhjemme, og arrangørerne lover derfor masser af nostalgi og klokkeklare hits som afslutning på koncerten i Søparken.

Ud over musikken på den store scene, får gæsterne også rig lejlighed til at rocke godt og grundigt i pauserne på grund af en ændring i bemandingen på scenen: I området ved telt-baren spiller Daniel Zefier Nielsen nemlig DJ-musik for fuld udblæsning, samt optræder med numre fra en kommende cd, der lanceres i løbet af efteråret. Zefier, der oprindeligt var annonceret som konferencier ved årets koncert, afløses i dén funktion af standup-komikeren Sebastian Dorset, som bl.a. er kendt fra deltagelse i TV2 Zulu-programmet “Stand-up.dk” og som desuden har underholdt som vært på det årlige stand-up show til fordel for Unicef, “Talegaver til Børn”.

Med Daniel Zefiers optræden i teltområdet garanterer arrangørerne, at alle forstærkere og højttalere kommer til at gløde, så der er non-stop underholdning i højeste gear gennem samtlige koncertens 12 timer.

Billetsalgssteder til koncerten kan findes på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk, ligesom der desuden er salg af billetter ved indgangen, hvor prisen dog som vanligt er højere end i forsalget. VIP-billetter, som inkluderer buffet, drinksbilletter og adgang til VIP-område, har også i år været et stort trækplaster – og der er stadig plads i VIP-teltet, der med sin placering på festivalarealet giver gæsterne gode muligheder for at nyde både musik og den lækre menu, der i øvrigt også kan ses på ovennævnte hjemmeside.

Opstillingen til årets musikbrag i Søparken starter om torsdagen, hvor en stor flok frivillige medhjælpere går løs på hegn, bartelte, scene og mange andre af de forberedelser, som skal være klar når konferencier Sebastian Dorset byder velkommen den 7. august kl. 12.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad melder klar til Open Air 2010' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger