Så er Mostrup Vejviser husstandsomdelt

Så er Mostrup Vejviser husstandsomdelt

23. juli 2010 - kl. 19:37 - af

Mostrup Vejviser er nu udkommet, og her kan du finde hjælp, når du skal i kontakt med kommunen eller andre borgere.

På de første sider finder du en lang række nyttige oplysninger om kommunen, blandt andet kontaktinformationer på byrådsmedlemmerne og telefonnumre til kommunens administration og plejeområder. Du kan også læse, hvem der er kommunens venskabsbyer, hvad stemmeprocenten var til sidste kommunalvalg og meget andet.

Oplysninger om borgernes navne, adresser og telefonnumre henter Mostrup nu fra telefonselskaberne. Tidligere blev oplysningerne hentet fra Folkeregisteret. Med teledata vil Mostrup imødekomme et stadigt stigende ønske hos brugerne om selv at kunne rette i deres oplysninger. Telefonselskabernes data nemlig er baseret på de informationer, du selv som borger har opgivet til selskabet.

Skulle du have fundet fejl eller mangler i dine oplysninger, finder du en vejledning til, hvordan fejlene kan rettes ved at trykke her.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Mostrup Vejviser husstandsomdelt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER