Frede og Co spillede og sang i Hyggekrogen

Frede og Co spillede og sang i Hyggekrogen

22. juli 2010 - kl. 10:26 - af

Sommerstemningen fik en ekstra tand, da eftermiddagshyggen viste sig at indeholde indtil flere underholdende overraskelser.

Planen var at Frede Rytman skulle komme og spille til hygge og fællessang i Hyggekrogen. En stor overraskelse var det derfor, at han havde taget en ekstra gæst med – Laila Axelgaard, der udover at synge også spillede på keyboard sammen med Fredes harmonikaspil. Frede havde flere ”kaniner” i hatten, for mens han og Laila nød en velfortjent kaffepause var der to af dagens gæster – Solvej og Egon Carlsen – der stod klar til at tage over. Egon fortalte små underholdende historier fra Vendsyssel, og Solvej gav et par solonumre på mundharpe. Til sidste rundede parret af med at synge duet a cappella – altså uden musik.

Snakken gik lystigt blandt de 35 deltagere, mens kaffen og Dagmartærten gled ned. Bagefter var Frede og Laila klar til en ny omgang, og snart var der igen gang i fællessangen.

Grillfest

Centerrådets opgave er først og fremmest at tilrettelægge og afvikle arrangementer for centrets beboere. Tirsdag den 27. juli holder Centerrådet grillfest i Hyggekrogen, kun for beboere, og her vil Egil Andersen spille under spisningen.

Hyggekrogen holder ferielukket i uge 29 og 30. Centerrådets første arrangement efter ferien bliver tirsdag den 10. august, hvor der er Sommerparty med spisning og underholdning ved Kjelds Trio. Seneste tilmelding og betaling er 4. august.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frede og Co spillede og sang i Hyggekrogen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER