Pas på fotovognen – den holder ikke sommerferie!

Pas på fotovognen – den holder ikke sommerferie!

21. juli 2010 - kl. 12:35 - af

Allerede her få uger efter vi omtalte de nye fartgrænser i den nordlige del af Sæby, bliver turisterne og de lokales fartgalskab testet.
Fotovognen tog mandag morgen opstilling udenfor Hedebo Camping, så der igen kan strømme penge ned i statskassen, fra dem, der måske ikke lige har opdaget de nye skilte, eller måske bare synes 60 km/timen er lige i underkanten på den strækning.
Vi vil i næmeste fremtid være synlige (usynlige red.) på strækningen, oplyser Nordjyllands Politi, for fartgrænserne skal overholdes, og det bliver de langt fra, oplyses det til SaebyAvis.dk. Så kære borgere og turister, hvis feriekontoen ikke ligefrem bugner, så let foden fra speederen når du forlader Sæby i nordgående retning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på fotovognen - den holder ikke sommerferie! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER