Butikstyverier er et stigende problem

Butikstyverier er et stigende problem

17. juli 2010 - kl. 12:13 - af

Mange eksperter mener at finanskrisen, er hovedårsagen til den kraftige stigning i butikstyverier. Antallet af langfingrede kunder figurerer alle steder, desværre også i stigende grad i Sæby. Mange forretningsdrivende vælger derfor videoovervågning, som et våben mod det svind der på landsplan i gennemsnit udgør 1,25% af omsætningen, hvilket må siges at være tankevækkende.
På landsplan forsvinder der hermed varer fra detailhandlen for knap 2,9 mia. kr.

Flere sikkerhedsvirksomheder som SaebyAvis.dk har talt med, fortæller da også om kraftig vækst i salget af videokameraer, men nogen vælger dog stadig at spare på sikkerheden, fordi krisen har tvunget dem til at skære ned på omkostningerne, forlyder det.

En ting er dog meget skræmmende, undersøgelser har nemlig vist, at knap 30 procent af tyverierne på landsplan kan henføres til medarbejdere, der stjæler fra arbejdspladsen. Derfor har mange virksomheder også valgt at informerer bedre om konsekvenserne af butikstyveri og de sanktioner der følger med, og det virker forebyggende viser flere undersøgelser.

Emnet er en varm kartoffel, hvor nogen let kan blive stødt eller føle sig mistænkeliggjort, fortæller en ekspert på området og fortsætter, det er vigtigt at detailbutikkerne tager en god snak med de ansatte, og af den vej får dem forklaret, hvor alvorligt det er for både dem og virksomheden. Det kan i sidste ende betyde butikslukninger, eller arbejdsløshed for den enkelte, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Butikstyverier er et stigende problem ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER