Kvinde overrasket af blotter i Lyngså

Kvinde overrasket af blotter i Lyngså

11. juli 2010 - kl. 20:51 - af

En 56 årig kvinde blev i morges noget overrasket, da en splitternøgen mand passede hende op, da hun motionerede på Lyngsåfælledvej.

Kvinden har forklaret til nordjyllands politi, at manden indhentede hende og spugte ”vil du lege med den her”, men kvinden takkede nej, og fik efter beskrivelsen den ca. 35 årige mand til at fortrække igen.

Kvinden der kommer fra Sjælland har beskrevet den ca. 35 årige mand, som værende ca. 180 cm høj, slank og med skæg.  Han forsvandt efterfølgende i en mørk bil af mærket Opel eller BMW af ældre årgang.

Har nogen i området set eller hørt noget, hører Nordjyllands politi gerne nærmere herom på telefon 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinde overrasket af blotter i Lyngså ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER