Nordlys kaster glans over biblioteket

Nordlys kaster glans over biblioteket

9. juli 2010 - kl. 0:25 - af

Fire medlemmer af Kunstnergruppen Nordlys er i øjeblikket udstillingsaktuelle på Sæby Bibliotek.

Kunstnergruppen Nordlys blev stiftet i oktober 2009 af Jackie Siwens. Gruppen består i dag af 38 kunstnere fordelt over hele Danmark. Nordlys er en dygtig og meget aktiv gruppe kunstnere, der fremstiller alt slags kunsthåndværk. Kunstnerne satser på så mange fællesudstillinger som muligt. Fra den 2. juli – 31. august udstiller fire af gruppens medlemmer – Rita Levorsen, Dybvad, Lone Gjessing, Nørresundby, Calle Jensen, Horsens og Jackie Siwens, Stenhøj på biblioteket.

Rita Levorsen, Dybvad henter inspiration gennem indtryk fra livet omkring sig – natur, dyr og mennesker, og den måde mennesker lever på. Hendes billeder indeholder ofte flere let skjulte motiver, som næsten dukker op af sig selv under arbejdet med maleriet eller collagen. Læs mere på www.rita-levorsen-kunst.dk/
Lone Gjessing, Nørresundby er autodidakt fotograf og har arbejdet med det digitale billede og medier siden 1999. Hendes udstilling omfatter fotokunst, fotografik og fotocollage. Læs mere på www.lonegjessing.dk
Calle Jensen, Horsens laver portrætter i flere farvevariationer fra det sort/hvide over i de blålige nuancer til de meget farvestrålende. Han arbejder ud fra egen hånd med kendte ansigter, som han finder interessante, men udfører også portrætter på bestilling. I sine portrætter går han helt tæt på og en betagelse og fordybelse i ansigterne ses tydeligt. Han lægger det frem for os og fortæller historien. En meget spændende måde at lave portrætter på med godt gang i farvepaletten.

Jackie Siwens, Stenhøj har malet siden 2004, og forsøgt sig med mange forskellig teknikker. Hun er stadig søgende efter nyt, men har også skrevet bøger og tager ud og holder foredrag.

Næste stop for ti af Kunstnergruppens medlemmer bliver Gøsigs Pakhus i ugerne 32-33, hvor der udstilles smykker, keramik, digital kunst og malerier.

Har man lyst til at få besøg af Kunstnergruppen Nordlys skal man rette henvendelse til Jackie Siwens. Læs mere på www.jackiesiwens.dk/

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordlys kaster glans over biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER