Når flaget er spillet ned, er der aftenmeditation

Når flaget er spillet ned, er der aftenmeditation

7. juli 2010 - kl. 15:39 - af

Når flaget er spillet ned på havnen torsdag, er der aftenmeditation i Sæby kirke.

Så man kan nå begge dele, hvis det er det, som man vil. Aftenmeditationen kan være en god måde at afslutte dagen på. Det er en kort gudstjeneste, med meget musik, god tid til bøn og fordybelse, og det blot at være. Og så vil vi sammen standse op ved ordene i anden strofe af det, vi kalder velsignelsen ”Herren lade sit ansigt lyse over dig og være dig nådig” Aftenmeditationerne plejer at være gudstjenester, med deres helt egen stemning, bl.a. fordi der alene anvendes levende lys en del af tiden. Og de er naturligvis åbne for enhver. Der er aftenmeditation igen torsdag d. 22. juli

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når flaget er spillet ned, er der aftenmeditation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER