Frederikshavn kommune er i front

Frederikshavn kommune er i front

7. juli 2010 - kl. 0:09 - af

Nordjylland løber – lige nu løber Frederikshavn kommune forrest. Hjælp med at fastholde 1. pladsen. Meld dig til på www.nordjyllandlober.dk. Det er gratis at deltage

1. juli havde borgere i Frederikshavn kommune løbet 8.979 km. Det er kun overgået af Aalborg, der har løbet 14.340 km. Men det er faktisk Frederikshavn Kommune, der ligger på 1. pladsen. Placeringen bliver beregnet, så alle kommuner konkurrerer på lige vilkår. Derfor er det antallet af løbne kilometer pr. 1.000 indbyggere, der tæller.

Hjælp med at fastholde 1. pladsen
Har du fået lyst til at være med, så kan du stadig nå det. Meld dig til på www.nordjyllandlober.dk. Det er gratis at deltage, og alle kan være med uanset niveau og ambitioner. ”Nordjylland løber” varer til den 14. juli 2010.

Husk, at alle løbeture tæller – korte som lange, hurtige som langsomme… 🙂

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn kommune er i front ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER