Naturbrand på Dyrhedenvej i Sæby

Naturbrand på Dyrhedenvej i Sæby

4. juli 2010 - kl. 22:29 - af

Klokken 21.20 indløb der melding hos Falck om brand opstået på Dyrhedenvej 21 i Sæby. Branden er en markbrand, og om det er selvantændelse i presset halm eller andre årsager som følge af det varme og tørre vejr er p.t. svært at sige udtaler Falck i Frederikshavn. En tankvogn og en sprøjte samt 6 mand, fra Falck i Sæby, er kørt til stedet. SaebyAvis.dk følger sagen og vender tilbage med en opdatering.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturbrand på Dyrhedenvej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER