Gudstjeneste på havnen ved “Fruen fra havet”

Gudstjeneste på havnen ved “Fruen fra havet”

3. juli 2010 - kl. 0:05 - af

For tredje år i træk flytter Sæby Baptistkirke sin gudstjeneste ned på havnen den første søndag i juli. Det bliver igen i år pladsen ved ”Fruen fra Havet”, der denne aften kommer til at danne ramme om Havnegudstjenesten.

”Det har vist sig” siger menighedens præst, Bente Højris, ”at folk, er glade for denne årlige havnegudstjeneste. Både turister i bådene, og Sæbys borgere tropper gerne op og lytter, når der spilles musik, synges glade, livsbekræftende salmer og det er muligt at høre en prædiken, uden at man skal overvinde sig selv til at gå ind i en kirke, og deltage i noget, som måske er fremmed for én!”

Sæby Baptistkirkes mål med for denne form for gudstjeneste, og f.eks. strandgudstjenesten i august, er netop at nå ud med evangeliet, så mennesker, der ikke ellers har så meget med kirken at gøre, får øje på, at det her er værdifuldt for alle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER