Cigaretskod mulig årsag til brand denne morgen

Cigaretskod mulig årsag til brand denne morgen

1. juli 2010 - kl. 10:42 - af

Kl. 8.30 gik alarmen hos Falck i Sæby, og et hold på 5 mand blev sendt til autismecenteret på Violvej, hvor meldingen lød på brand i annex. Der var ingen personer  til stede, og brandfolkene havde hurtig styr på ilden, der ikke havde bredt sig yderligere. Indsatsleder René Hansen kunne på stedet oplyse, at årsagen til branden menes at være et askebæger af stål, der typisk hænger udenfor, hvor man så lige kan smide cigaretten i, inden man bevæger sig indenfor.

Askebægeret kan være blevet for varmt, og derved have antændt sig selv, hvorefter ilden har bredt sig til annexet. Brandfolkene brækkede loftet ned, og afmonterede tagplader for at sikre at der ikke var løbeild. De kunne herefter pakke sammen og vende hjemad igen her lidt før klokken 10. Området er dog stadig afspærret til forsikringsselskabet har besigtiget skaderne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cigaretskod mulig årsag til brand denne morgen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger