DobbeltDiagnoseStafetten med start i Sæby

DobbeltDiagnoseStafetten med start i Sæby

23. juni 2010 - kl. 0:35 - af

Torsdag den 24. juni vil Socialpsykiatriens brugere og samarbejdspartnere løbe mellem de socialpsykiatriske bo- og væresteder fra Sæby til Frederikshavn og komme i mål ved Skagen Socialpsykiatriske Støttecenter mellem kl. 14.30 og 15.00.
Stafetløbet skydes igang i gang af socialudvalgsformand Peter E. Nielsen kl. 8.30 i Sæby.

I Skagen vil der være målfest for alle deltagere.
Målfesten foregår i haven på Hans Baghs Vej 25 i Skagen med afslutning kl. 16.30.

Leder af socialpsykiatrien, Ann Stouby holder måltale og live-bandet Mads Toghøj Trio underholder.

Stafetten repræsenterer og promoverer stafetsamarbejdet på dobbeltdiagnoseområdet. Og skaber grobund for samarbejdet gennem fælles oplevelser og hold-ånd, og skaber synlighed og forståelse for behovet for samarbejde og for målgruppen.

Startsted:
Mariested
Sæbygaardvej 36
9300 Sæby

Stafetten starter:
Torsdag den 24, juni kl. 8.30

Se dagens program her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DobbeltDiagnoseStafetten med start i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER