Torvemarkeder på den gamle krogrund

Torvemarkeder på den gamle krogrund

15. juni 2010 - kl. 0:04 - af

– Vi er godt tilfredse, men der kunne godt have været flere kræmmere. Besøget om formiddagen var rigtig godt, siger formanden for Voerså Byudvikling, Gynther Mølgaard, da der søndag 13. juni blev afholdt det første torvemarked, på den gamle krogrund i Voerså.

Voerså Byudvikling arbejder på at få et multihus op at stå på grunden, hvor den nu nedbrændte Voerså Kro engang lå. Mens der ventes, bruges tiden både kreativt og fornuftigt til at tjene lidt kroner, der går ubeskåret til netop dette formål. Nogle af aktiviteterne er torvemarkeder på pladsen i løbet af sommeren.

– Sammen med et par andre foreninger i byen har vi investeret i et stort telt, der kostede i omegnen af kr. 60.000 -. Vi har selv skaffet kr. 24.000 -, mens de resterende kr. 36.000 – kommer fra Frederikshavn Kommune.

– Vi har aldrig haft ambitioner om at være noget stort marked, men et lille godt og hyggeligt sted, hvor der er rart at komme for både kræmmere og besøgende. Natur har vi masser af lige udenfor døren, da Voer Å grænser lige op til pladsen, så det er jo en herlig udsigt. Næste gang vi er på banen er Skt. Hans aften, hvor byudviklingen og dens støttegruppe i samarbejde med andre foreninger i byen, har lagt op til en aften med masser af aktiviteter.

– I løbet af sommeren afholder vi torvemarkeder på søndagene 27. juni, 11. og 25. juli, 22. august og 5. september. Hvis nogle kræmmere skulle være interesseret, kan de henvende sig til undertegnede på 21 49 43 68 eller til Jens Burskov på 72 16 23 62, fortæller Gynther Mølgaard.

Tekst og fotos. Cille Strøm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torvemarkeder på den gamle krogrund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER