Medaljer og pokal i Berlin til ØVI’s U17

Medaljer og pokal i Berlin til ØVI’s U17

13. juni 2010 - kl. 10:51 - af

ØVI fodbolds U17 drenge så og sejrede ved Berlin Cup, hvor det blev til både medaljer og pokal, men også nogle fede fælles fodboldoplevelser.

14 U17 fodboldspillere og to trænere fra ØVI fodbold brugte Kr. Himmelfartsferien på en de berlinske fodboldbaner i Nordendarena, hvor de deltog i den to dages internationale Berlin Cup med deltagelse af 54 hold fra Frankrig, Holland, Tyskland, Sverige og Danmark.

Stævnet foregik i det tidligere Østberlin, fortæller træner Peter Jensen. Stadion var flot, men indkvarteringen i en lokal skole var ikke noget at skrive hjem om, alligevel tror jeg, det var en lærerig oplevelse, i forhold til at vore spillere fremover nok vil sætte mere pris på de hjemlige forhold, trods et par mangler og enkelte fejl.

ØVI mødte i de indledende kampe fire hold – det lokale tyske hold FC Concordia Wilhelmsruhe, som de spillede uafgjort med, et hold fra Holland, som de slog. Det største udfordring var et af de danske hold – Hjerting (Esbjerg), der er et mesterhold i M1, tre rækker højre end ØVI. Alligevel klarede ØVI at spille godt op mod dem, så nederlaget kun blev på 0-3. Sidste kamp var mod et svensk hold, og resultatet blev uafgjort.

Resultatet i den indledende pulje blev en flot 3. plads, og adgang til spille om en semifinaleplads om lørdagen.

Her mødte ØVI først et hollandsk hold, hvor ØVI spillede helt forrygende, og vandt 2-0. Næste kamp blev noget af en udfordring. ØVI mødte et virkelig stærkt tysk hold, som senere vandt puljen ved at slå det danske hold fra Hjerting. Resultatet talte sit tydelige sprog 0-5 nederlag til ØVI.

Alligevel var der tilfredshed i den nordjyske lejr, for nu skulle der spilles om bronzemedaljer.

Her skulle ØVI igen møde de lokale helte fra FC Concordia Wilhelmsruhe, og det er aldrig nogen spøg at skulle spille mod de lokale helte. Kampen blev præcis lige så nervepirrende som forventet. Først uafgjort i ordinær kamp, herefter straffespark med uafgjort efter fem, endelig ved ØVI’s 9. skud fik de overtaget, efter at tyskerne havde brændt. Fantastisk jubel, velfortjente medaljer og en flot pokal.

Bestyrelsen i ØVI fodbold har i længere tid gået og tumlet med tanken om en tur til udlandet for et ungdomshold. Vi synes, det er vigtigt at der laves noget særligt for de ældste spillere – og så har de yngre spillere også noget at se frem til, lyder det fra bestyrelsen.

Planlægning af turen var helt og holdent lagt ud til et par forældre – Laila Nielsen og Helle Kiil, fortæller bestyrelsesmedlem Annemette Mæhle. De to har sammen med holdet trænere – Peter Jensen og Ole Uggerhøj fundet frem til, at netop Berlin Cup skulle være målet for turen. Inden turen har spillerne i fællesskab tjent penge, ØVI har givet et tilskud og resten har de selv betalt.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medaljer og pokal i Berlin til ØVI's U17 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger