Kanotur i 6A gav våde bukser til de voksne

Kanotur i 6A gav våde bukser til de voksne

10. juni 2010 - kl. 0:30 - af

Den sidste weekend i Maj var 6A på Sæby skole på kanotur. De startede ved Blåkilde og efter en eftermiddags pause ved Præstbro fortsatte de til familien Wetche på Tveden. Her overnattede de i høet i laden. De lavede bål og kørte traktorræs sent om aftenen. En rigtig god tur med nogle skønne unge mennesker med masser af gå på mod. Alle overlevede – de eneste der måtte en tur i vandet var de voksne i den ene forældrekano til stor morskab for de unge.

Der var stor forældreopbakning til alt det praktiske og vejret var perfekt – en skøn tur, som varmt kan anbefales, skriver Merete Elversøe til SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanotur i 6A gav våde bukser til de voksne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER