Svensk medaljeregn over SIK 80

Svensk medaljeregn over SIK 80

8. juni 2010 - kl. 0:12 - af

I weekenden med henholdsvis den danske Grundlovsdag og den svenske Nationaldag drog en flok på 17 aktive atletikudøvere til det traditionsrige atletikstævne ”Sävedalsspelen” i Göteborg. Weekendens anstrengelser blev belønnet med ikke mindre end 12 medaljer samt en række personlige rekorder.

Allerbedst gik det for 12-årige Jonas Bak Christensen som med 6 nye personlige rekorder løb med 4 guldmedaljer på 80 m i tiden 10,55 sekunder, længde med 4,60 m, højde 1,49 m og 200 m på 27, 60 sekunder samt sølv i kugle og 600 m. Næsten ligeså stor medaljehøst fik 13-årige Sara Vanggaard, der med personlige rekorder i længdespring med 4, 91 m og 60 m hækkeløb på 10,13 sekunder høstede guld, samt sølv i spydkast og bronze i 80 m. Endnu en guldmedalje blev det til 11-årige Janni Kristensen i kuglestød med et resultat på 7,13 m, og endeligt erobrede 11-årige Anne Farum bronze i kuglestød.

Udover de allerede nævnte resultater ydede alle de aktive en formidabel indsats i det dejlige sommervejr i Göteborg, og alle kom hjem med mindst en personlig rekord, som lover godt for de vestdanske mesterskaber om 2 uger, der afholdes næsten på ”hjemmebane” i Ålborg.

Morten Krogh, Træner i SIK 80

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svensk medaljeregn over SIK 80' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER