Basketball i fritidscenteret sidste weekend

Basketball i fritidscenteret sidste weekend

19. maj 2010 - kl. 6:39 - af

Serie 1 herrer mødte hjemme i sidste udsatte kamp ABK. Sidste gang disse hold mødtes var det på  ABK’s hjemmebane, hvor Sæby tabte med 15.
I den kamp var der hård fight i hele kampen. Derfor var Sæby bedre forberedt på det til denne kamp.

SERIE 1 HERRER SBBC77 – ABK
Resultat 70 – 74

1. Periode:
I starten af kampen var det som om begge hold lige skulle i gang, men efter de første par minutter kom der gang i kampen. Sæbys Barjo Terzic satte tonen fra starten med flot forsvar og 4 point. ABK’s store folk kom dog i gang under kurven, og det havde Sæby svært ved at stoppe. Dog viste Martin Svenningsen sit værd i angrebet. Han scorede flotte 6 point i træk, og fik Sæby med i kampen igen. Perioden endte 19-16 til ABK.

2. Periode:
I denne periode tog Sæby helt over i både angrebet og forsvaret. ABK spillede det meste af tiden mand til mand forsvar, men byttede lidt med en zone engang imellem. Det virkede dog som om Sæby læste forsvaret godt og fik lagt en masse nemme scoringer i kurven. Martin Svenningsen forsatte sit rigtigt flotte spil og lavede 8 point i perioden. Desuden lavede han et fuldstændigt umuligt lay-up, som må siges at være kampens detalje. Perioden endte 21 -15 til Sæby.

3.Periode:
Efter pausen kom begge hold på banen med ny energi. Det virkede som om at begge hold godt viste, at der skulle kæmpes for at vinde. Desværre i denne periode måtte Mogens Madsen udgå med en skade og spillede ikke resten af kampen. Dette gjorde at Sæby manglede en af de store mænd under kurven. Det betød også at Mads Smedegaard og de andre store spillere skulle kæmpe ekstra under kurven. Specielt Mads gjorde det godt og scorede 4 point. ABK kæmpede rigtig flot i begge ender af banen, og de var ikke til at stoppe. Dog kom Sæbys Tommy Qvistgaard i gang og scorede 2 3points i træk og holdt Sæby inde i kampen. Perioden endte 19-16 til ABK.

4. Periode:
Man kunne mærke at stemningen var helt ændret på Sæbys hold, de ville bare vinde denne kamp. Det kunne også ses på spillet. Der blev lidt hårdere end det havde været tidligere i kampen, men igen kom ABK godt i gang og matchede Sæbys stærke spil. Ole Clausen var en af de bedste spillere i denne periode. Han lavede hele 12 point og var med til at holde Sæby inde i kampen. Dog endte det med at Aalborg fik nogle nemme straffe og lay-ups til sidst, og Sæby kunne ikke stille noget op.
Perioden endte 21-17 til ABK, som så vandt kampen 74-70.

Alt i alt taget i betragtning så var det faktisk en rigtig god kamp.

Efter kampen var der en god stemning i omklædningsrummet, og det virkede som om at dette var en af de bedste kampe holdet havde spillet i år. Der blev spillet som en hold hele vejen igennem og hele holdet var opsat på at vinde kampen.

Dette var årets sidste kamp. Serie 1 Herrerne endte på en 8 plads, men vandt dog 2 kampe mere end nummer 9. Årets serie 1 var også fyldt med mange gode hold, som sikkert kunne have klaret sig i 3. division. Der har været nogle hårde kampe ind i mellem, men der har også været mange rigtig gode stunder. Alt i alt en udmærket sæson.

Point fordeling for kampen:
Barjo Terzic: 6 point
Tommy Qvistgaard: 18 point
Mads Smedegaard: 4 point
Martin Svenningsen: 20 point
Kenneth Christiansen: 0 point
Mogens Madsen: 5 point
Ole Clausen: 14 point
Chris Egeborg: 3 point

Kampens spiller:
Martin Svenningsen. Han gjorde alt hvad man kunne forvente af ham i denne kamp. Hans 20 point var med til at holde Sæby helt inde i kampen, og give Sæby en real chance for at vinde kampen.

Herre junior
Sæby – Ålestrup 51 – 39

periode 8 – 12
periode 16 – 8
periode 11 – 15
periode 16 – 4

Det var en meget rodet kamp, som bar præg på at Ålestrup befandt sig bedst på den lille bane, da kampen måtte afvikles på tværs i hallen. Kurvene på den store kampbanen var under reparation. Sæby havde meget svært ved at komme til afslutninger. Det var først i 4. periode hvor Sæby fik sat tempoet op, og Ålestrup havde til sidst svært med at følge med.

Emil Munch 12 points.
Jonas Kristensen 12 points.
Mathias Legaard 9 points.
Troels Schmidt 6 points.
Lars Bo Nepper 6 points.
Jacob Kristensen 4 points.
Nicklas Søndergaard 2 points.
Jacob Isaksen 0 points.
Malte Sørensen 0 points.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball i fritidscenteret sidste weekend' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER