Efter godt 11 år på Sæby Grillen er det slut!

Efter godt 11 år på Sæby Grillen er det slut!

12. maj 2010 - kl. 5:45 - af

Jette og Kaj Larsen har efter godt 11 år i “Hytten” ved Brugsens parkeringsplads, valgt at overdrage forretningen til yngre kræfter.

Det har været undervejs i et par år, men det ta’r tid at finde de rigtige, fortæller Jette og Kaj. Men nu er det på plads, og vi er glade for at have fundet de rigtige til at drive grillen videre i vores ånd, fortæller de begge med et smil og fortsætter: “På fredag er sidste åbningsdag, og så skal der tælles op og gøres i stand, så de sultne må væbne sig med lidt tålmodighed, men der er bestemt noget at glæde sig til”.
Det forlyder at Sæby Grillen åbner igen med de nye indehavere efter ca. en uges tid.

Jette og Kaj Larsen vil gerne benytte lejligheden til at takke alle kunder og forretningsforbindelser, for den støtte de har ydet gennem de mere end 11 år. Vi håber, at i vil tage lige så godt imod de nye indehavere, som i tog imod os, slutter de.

SaebyAvis.dk ønsker dem begge held og lykke fremover og byder de nye velkommen til Sæby!

2 kommentarer til “Efter godt 11 år på Sæby Grillen er det slut!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Efter godt 11 år på Sæby Grillen er det slut!”

 • bjarne larsen

  at komme på sæby grillen”hytten” eller som der er nogle der kalder det er de lige skal ned til” mor” og havde et eller andet godt grilmad og især hendes hjemmelavet bøfsanwich”som vor mor lavede den”.
  i ønskes alt godt fremover og til jette ,håber at du bliver glad for at arbejde med dit gamle fag,og pas godt på dig selv og tag dig godt af kaj, og sørge for at han ikke laver nogle skidestreger. bjarne “knægten”

 • Som en af kunderne, vil jeg gerne sige Jette og Kaj tak for den dejlige servicering, og for deres dejlige varme overfor alle.
  Det har været skønt, at her var et sted med rigtig dansk mad, som ikke var domineret af pizza og kebab. Den slags steder er der rigeligt af overalt.

  Samtidig vil jeg også sige stort tillykke med, at det endelig lykkedes at afhænde det hyggelige sted, med et håb om at det ikke ændres væsentligt.
  Håber at I nu kan nyde en ny tilværelse, med mindre pres på hverdagen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efter godt 11 år på Sæby Grillen er det slut! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER