Masser af nysgerrige til Gear og Lir på Torvet

Masser af nysgerrige til Gear og Lir på Torvet

1. maj 2010 - kl. 17:57 - af

Selv om vejret ikke viste sig fra sin bedste side i dag lørdag, så havde mange alligevel valgt at ligge vejen forbi Torvet i Sæby til Handelsstandsforeningens arrangement Gir og Lir. Både unge og ældre viste stor interesse for de specialbyggede biler fra nær og fjern, hele 9 biler var ankommet til Torvet. Alle deltagerne stillede villigt op, når nysgerrige brændte med et spørgsmål om bilen, anlægget, motoren eller hvad det nu måtte være. Bilerne var på Torvet indtil lukketid kl. 13, hvorefter der ikke var mange, der var i tvivl om, at der under hjelmen på de fleste var mere end almindelige hestekræfter.

Kort sagt en god oplevelse for de mange handlende der trods vejret kiggede forbi til en anderledes dag på Torvet.

Der var blandt de 9 biler også en konkurrence om en flot pokal sponsoreret af Handelsstandsforeningen. Konkurrencen gik i alt sin enkelthed ud på at finde den bil, publikum syntes bedst om, det blev en Mazda RX7, som ejes af Anders Jensen,. Han har taget turen til Sæby helt fra Thisted, vi ønsker tillykke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af nysgerrige til Gear og Lir på Torvet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER