Nordjysk Mesterskab i U-12 håndbold

Nordjysk Mesterskab i U-12 håndbold

16. april 2010 - kl. 0:38 - af

I weekenden d. 10-11/4 var Sæby HK’s succesfulde drenge U-12 ude og spille hhv. Nordjysk Mesterskab for A-holdet og kredsmesterskaber for B- og C-holdene.

Efter en lang og succesrig sæson for U-12 drengene i Sæby HK, var alle 3 hold kvalificeret til at spille de afgørende kampe om kredsmesterskaberne.

For førsteholdet, som spiller i A-rækken, som er den højst rangerende række i årgangen, betød det, at de skulle spille om det Nordjyske Mesterskab i Aså-hallen lørdag. Holdet blev sidste år Nordjyske mestre i U-10 og består af mange førsteårsspillere, som glædede sig til at komme ud og forsvare mesterskabet, men vi vidste, at det ville blive svært, da de andre hold, for det meste består af andetårsspillere med deraf følgende større fysik.
Første kamp var i semifinalen mod Hjørring IF og drengene spillede en rigtig god kamp, hvor især kontrafasen fungerede perfekt og Hjørring blev nærmest løbet over ende i første halvleg, hvor forsvaret lukkede godt af og målmand Casper Fabricius stod en god kamp. Kampen endte med en sejr på 24-13 til Sæby og vi var nu klar til finalen.

Her ventede Hjallerup som forventet og vi vidste, at det ville blive en svær kamp, da Hjallerup har nogle fysisk store og dygtige spillere især i bagkæden. Det skulle også vise sig, at fysikken blev afgørende for udfaldet af kampen. Sæby fulgte fint med til halvleg, hvor stillingen var uafgjort 7-7, men Sæby måtte slide meget for målene, men især Marcus Ettrup på stregen og Kristian Baastrup holdt os inde i kampen.
Anden halvleg startede ok og vi brændte et par store chancer i starten, men så begyndte kræfterne med at slippe op og Hjallerups bedre fysik blev mere og mere udtalt. De begyndte at trække fra, og Sæbydrengene mistede modet samtidig med at flere af spillerne kørte på pumperne, så Hjallerup endte med en fortjent sejr på 20-14 efter en rigtig god kamp.
Alt ialt var det en godkendt indsats af alle drengene og vi må sige, at være det næstbedste hold i Nordjylland er ikke så ringe endda.

For andetholdets vedkommende var der kredsmesterskab i B-rækken på tapetet søndag i Sindal. Her havde vi trukket hjemmeholdet Sindal, som på forhånd var udråbt til favorit og drengene havde ikke meget tro på, at vi kunne vinde. Men vi gik på banen med en aftale om at vi skulle spille vores chance og kæmpe sammen. Og det må vi sige, at drengene gjorde. De startede med brask og bram, og førte efter 10 minutters spil med 7-1, efter at have vist noget af det bedste spil i sæsonen. Især stod forsvaret som en levende mur foran en, endnu engang formidabelt spillende målmand i Frederik Jensen. Herefter løb vi desværre ind i et par skader på nogle vitale spillere og kræfterne begyndte med at slippe op, så Sindal indhentede stille og roligt vores forspring og endte med at vinde 15-12 og gik senere hen og vandt kredsmesterskabet! Så det var nogle ærgerlige drenge, der måtte vende snuden hjem mod Sæby efter en god fight, som desværre kun blev ved lige ved og næsten.

3. holdet havde højst overraskende også kvalificeret sig til kredsmesterskabet i C-rækken i Birkelse. Holdet består af en del spillere, som ikke har spillet så længe, så det var rigtig flot at kvalificere sig, efter en sæson, hvor de virkelig har lært meget og er blevet meget stabile i deres spil. De løb desværre også ind i de senere vindere Frem Skørping i deres første kamp og tabte her med 6-11 efter en godkendt kamp. Også her blev der kæmpet godt af alle og der var stor tilfredshed blandt spillere og trænere på trods af nederlaget.

Alt i alt blev det til en fantastisk god afslutning på en succecfyldt sæson, hvor der har været 38 flittige spillere i U-12 årgangen!!
Vi holder nu en lille pause på 14 dage fra træningen og starter ligeså stille op igen mandag d. 26/4, med henblik på at træne op til årets udlandstur til Slovenien, hvor Sæby HK skal deltage i en stor international turnering kaldet Eurofest med 3 U-12 og 2 U-14 drengehold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk Mesterskab i U-12 håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger