Springteam Sæby følger de islandske vulkaner nøje

Springteam Sæby følger de islandske vulkaner nøje

25. marts 2010 - kl. 5:22 - af

D. 29 marts rejser Springteam Sæbys dygtige juniorpiger til Island på træningsophold.
Island var det oplagt valg til et træningsophold, fordi pigernes træner Hans Christian Vagning sidste år var ansat som fuldtidstræner i Spring-rytme på Island. Desuden har træningscenteret GERPLA fantastiske faciliteter og trænere og gymnaster i den europæiske elite.
Alt nyt om det islandske vulkan udbrud læses derfor med stor interesse og lettelsen var stor, da den islandske lufthavn igen blev åbnet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæby følger de islandske vulkaner nøje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER