Italiensk for viderekommende en succes

Italiensk for viderekommende en succes

14. marts 2010 - kl. 11:22 - af

Flotte billeder, gode tips til rejseoplevelser, priser og smagsprøver på både mad og vin, gav fuldt udbytte ved et rejseforedrag på Sæby Bibliotek.

Der blev brug for alle sanser på Sæby Bibliotek da bibliotekar Grethe Hagensen og pressefotograf Bent Jakobsen fortalte spændende og inspirerende om deres to måneder lange tur til Sicilien i campingvogn. De godt 50 deltagere blev guidet gennem Italien med små korte besøg undervejs mod rejsens mål Sicilien, hvor det blev til et længere ophold. Foredraget blev flot illustreret med musik, videoklip og billeder sammensat i en god blanding. I flere afdelinger tilrettelagt som indledende inspiration eller blot som stemningsbilleder nogen med lidt overraskende temaer. Mange af tilhørerne fik anledning til at genopfriske egne rejseoplevelser, men der var helt sikkert også masser af inspiration at hente. Grethe Hagensen og Bent Jakobsen gav mange gode tips om steder at besøge, priser og erfaringer, de selv har gjort.

Aftenens italienske tema blev yderligere understøttet af en lille vinsmagning, hvor Svend Erik Simonsen, Superbest, Sæby havde udvalgt et par gode bud på druesaft fra støvlelandet. Han kunne desværre ikke selv være til stede, men valget af vin faldt helt sikkert i publikums smag.

Små lækre italienske madspecialiteter var flot kreeret og stillet parat af kantineleder på Sæby Rådhus Elsa Toftlund. En let og meget velsmagende anretning, som hurtig fik ben at gå på, alt i mens der var lejlighed til at få en snak med aftenens berejste foredragsholdere, der snart er på vej til nye oplevelser. Parret holder endnu et rejseforedrag onsdag den 17. marts – denne gang på Skagen Bibliotek. Billetterne til denne spændende aften kan købes på Skagen Bibliotek.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Italiensk for viderekommende en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger