En sko er fundet, men stadig ingen 16 årig Sæbynit

En sko er fundet, men stadig ingen 16 årig Sæbynit

27. februar 2010 - kl. 17:51 - af

OPDATERING KL. 17.45 Myndighederne i den Østriske by Bad Gastein har sat alle sejl til, både hunde og helikopter leder højt og lavt efter den 16 årige gymnasieelev. Derudover deltager både forældre, de 3 lærer fra Frederikshavn Gymnasium og Rejseselskabet Højmark Rejser i at få tingene til at fungere, og ligeledes forsøger de ved fælles hjælp, at få snakket ud om hvad der kan være sket og hvor den 16 åriges færden slutter.

Vi har fundet en sko, 500 meter fra det sted hvor eleverne var til fest. Drengens mor bekræfter, at den fundne sko er mage til sønnens, siger Maÿer fra Bad Gasteins politi ifølge Politiken.

Drengens kammerater har iøvrigt fortalt, at de gennem aftenen og natten før drengens forsvinden havde drukket alkohol.

Rektor Inger Carle oplyser, at turen er en tilbagevendende begivenhed hvert år, som nogle lærer fra skolen står for, men den har som sådan intet med skolen at gøre. Men naturligvis er hun dybt rystet, og hendes tanker går til forældrene og de andre elever, som snart skal sætte sig i bussen med retning mod Danmark og Frederikshavn.

Som timerne går, svinder håbet for at finde den kun 16 årige dreng i den Østriske by Bad Gastein. Bedste spor lige nu, er drengens mobiltelefon og den fundne sko. Myndighederne håber, at de spor mobiltelefonen har efterladt, kan kortlægge drengens færden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En sko er fundet, men stadig ingen 16 årig Sæbynit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger