100 års jubilar får Nordjyske Bank som hovedsponsor

100 års jubilar får Nordjyske Bank som hovedsponsor

19. februar 2010 - kl. 5:16 - af

IF Skjold Sæby har indgået en hovedsponsoraftale med Nordjyske Bank. Der er tale om en af de absolut største kontrakter i klubbens historie. Den sikrer bl.a., at 80 frivillige ledere, trænere og udvalgsmedlemmer kan iklæde sig ens, flotte jakker, når IF Skjold Sæby i maj fejrer 100 års jubilæum.
– Aftalen understøtter konkret vores ambition om suverænt at være en breddeklub. Netop de frivillige er krumtappen i klubben. Vi passer godt på dem, så de holder i mange år, siger formand Asger Mortensen, IF Skjold Sæby.

Hvad vil det sige at være en breddeklub?
– Et godt eksempel er, at vi for nylig sagde nej tak, da vi fik et flot tilbud, som dog udelukkende var forbeholdt vores førsteholdstrup. For os ville det være et helt forkert signal at sende. I Skjold satser vi ikke arvesølvet på dyre spillere. Det er vigtigere at forkæle alle vores trænere og ledere, og det har stor betydning for dem, at de får en lækker jakke, så de udadtil kan signalere, at de tilhører Skjold, understreger Asger Mortensen.

Torben Schioldan er centerdirektør for Nordjyske Bank i Sæby. Han er omhyggelig, når han skal vælge samarbejdspartnere til større sponsoraftaler.
– Nordjyske Bank er områdets eneste lokale bank, som også har lokale rødder. Det er derfor også vores opgave at støtte det lokale foreningsliv. Aftalen med Skjold skyldes flere ting. Banken skal eksponeres, og derfor har vi sikret os, at de frivillige får en kvalitetsjakke fra Hummel, som vi ved, at de vil bruge. Med 450 medlemmer er Skjold en af de største foreninger i området. Her rammer vi bredt. Vi får kontakt med mange unge mennesker og deres forældre. Et større sponsorat kræver også, at der tale om en velfungerende forening, som er i en god udvikling, siger Torben Schioldan.

IF Skjold Sæby markerer sit 100 års jubilæum i dagene 1.-20. maj. Festlighederne begynder med en jubilæumsfest i Nordjyllandshallen, hvor Østre Gasværk spiller, og slutter med en opvisningskamp mellem AaB’s superligahold og et udvalgt hold fra Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '100 års jubilar får Nordjyske Bank som hovedsponsor ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger