6 Guld og 1 Bronze til SIK 80 atletik.

6 Guld og 1 Bronze til SIK 80 atletik.

27. januar 2010 - kl. 9:54 - af

Sæby dominerede pigegruppen 13 år ved de Vestdanske mesterskaber i Atletik.


Mesterskaberne forløb over to dage og førstedagen bød på fire guldmedaljer.
Sara Vanggaard stod for de tre og Rikke Elversøe for en.
Sara Vanggaard vandt 60m løb i tiden 8,43s hun forbedrede tiden fra indledende løb i mellemheatet og til slut i finalen. Sara sprang stangspring imellem de tre løb og valgte efter at have vundet på 2,20m at stoppe for at spare benene.. Sara vandt længdespringet med 4,89m i et felt med 46 deltagere.
Rikke Elversøe var helt suveræn i kuglestød hun stødte 11,62m i sidste forsøg. Det var ca 2m længere end nr. 2
Sidste øvelse søndag var 16 årige Anne Louise Vanggaard som løb 60m løb til en 6. plads på 8,63s
Søndagen gav yderligere tre medaljer til Sæby. Sara Vanggaard vandt guld i højdespring med 1,40m og hækkeløb i 9,83 ny PR. Amanda Kalhøj løb sig ind til en bronzemedalje i tiden 11,34s. Det var en fantastisk start på 2010 for atletikklubben SIK 80 fra Sæby.

Sara vinder længdespring ved mesterskabet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '6 Guld og 1 Bronze til SIK 80 atletik.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER