Billetterne til Bamses Venner i Syvsten Hallen er udsolgte.

Billetterne til Bamses Venner i Syvsten Hallen er udsolgte.

23. januar 2010 - kl. 8:58 - af

For 33. gang, lørdag d. 30. januar, er Bamses Venner på scenen i Syvsten Hallen, godt bakket op af et andet kendt orkester nemlig De Lune Jyder.
Igen kan Syvsten IF på deres hjemmeside offentliggøre, at alt er udsolgt. Dørene åbnes kl. 18.00 og festen slutter kl. 01.
Formanden for Syvsten IF, Inge Rasmussen fortæller – mange ringer stadigvæk for at hører, om der ikke lige er fundet en eller flere billetter, men alt er som sagt udsolgt, og det er ikke muligt at købe billetter i døren.
Bamses Venner I Syvsten er som alle ved en tilbagevendende begivenhed, og stadig meget populær. Alene nu er der 50-55 personer, der er skrevet op til billetter, hvis der mod forventning skulle ligge nogen tilbage, der ikke er afhentet.
Ligeledes er det også meget de samme personer, der år efter år arbejder denne aften, for at skaffe penge til klubben. De gør det bestemt også, fordi det er blevet en hyggelig tradition, slutter Inge Rasmussen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetterne til Bamses Venner i Syvsten Hallen er udsolgte.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER