Retningslinjer for debat

3. november 2008 - kl. 15:53 - af

Retningslinjer for indlæg.

Vi ønsker en seriøst og konstruktiv debat, frigjort for almindelig brok. Derfor er der nogle retningslinjer som skal overholdes.

Vi accepterer ikke anonyme indlæg, så kommentaren skal nu være ledsaget af eget navn. Hvis vi er i tvivl om navnet ved kommentaren er autentisk vil kommentaren ikke blive offentligjort! Det er således kommentar skriveren som har ansvaret for, at det er tydeligt, at man er hvem man udgiver sig for at være. I feltet for navn skal dit fulde navn udfyldes, gerne samtidigt med at du registrerer sig som bruger, eller alternativt blot ganske enkelt afslutter din kommentar med navn og adresse.

Skriv i et ordentligt sprog. Vær saglig og ærlig i dine indlæg, og skriv kun det du selv kan stå inde for.

Vigtigt: Enkelte personer indeholder fra tid til anden mængder af vrede og frustration, som i nogle tilfælde giver anledning til en hel “sværm” af kommentarer, som i det store hele blot indeholder ukonstruktiv brok. I disse tilfælde forbeholder vi os retten til at redigere, eller samle, og i nogle tilfælde helt at udelade disse kommentarer. Derfor bør dine kommentarer, hvis de indeholder kritik, også indeholde forslag til konstruktive alternative løsninger, således at det hele ikke kun fortaber sig i meningsløs brok.

Der må ikke være reklamebudskaber i dit indlæg, hvis du er i tvivl så kontakt os først.

Når du skriver en kommentar til en eksisterende artikel, så forvent op til 24 timer før dit indlæg er online, i nogle tilfælde kan der dog gå længere tid før dit indlæg kommer online. Vi scanner for reklame og spam før dit indlæg kommer online.

Hvis du skriver et helt nyt indlæg, og sender det til os som email så kan der gå op til 48 timer før dit indlæg er online, i nogle tilfælde kan der dog gå længere tid før dit indlæg kommer online, så skriv i god tid, hvis det er vigtigt at indlægget kommer online til et specielt tidspunkt.

Spørgsmål ? – tøv ikke med at kontakte os.

Email: info@saebyavis.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Telefon: 9892 9892

Post: Sæby Avis. Vestergade 20, 9300 Sæby

© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger